Garage Sven is gevestigd in Willebroek, waar iedereen elkaar kent en iedereen natuurlijk ook Sven kent. Hij is gekend als de “vaste” garage en vertrouwenspersoon bij zijn klanten: lokaal en 100% betrouwbaar.

In 2009 start Sven zijn avontuur als ondernemer met een multimerk garage. Onder de paraplu van Eurorepar (Stellantis) onderhoudt en herstelt hij wagens van alle merken.

 

Digitalisering

Van in het begin heeft Sven ingezet op digitalisering. In 2020 koos hij voor BBT als ondersteunende software. Na een vlekkeloze transitie van zijn data, kon Garage Sven verder evolueren,  een paperless workflow is het doel.

In het begin waren de functies beperkt, BBT luisterde naar ons, de klanten, de functies zijn blijven groeien. De focus is en was bij BBT altijd gericht op de gebruikers. De nieuwigheden zijn handig voor onze diensten en zorgen voor een directe meerwaarde.Sven

 

Online planner

De klanten kunnen online zelf een afspraak maken. De werkzaamheden, beschikbare momenten en klantengegevens worden in BBT beheerd.

https://www.garagesven.be/afspraak/

 

Buy Now Market

In December 2022 lanceerden we de “Buy Now Market”. Een project waarbij we onze klanten ondersteunen met een range van extra wagens die ze snel gekocht en geleverd hebben. We mochten Carconnex als eerste partner hiervoor verwelkomen.

Garage Sven maakt deel uit van de eerste klanten die via de Buy Now Market, wagens heeft aangekocht.

Ineens stond de module in BBT en natuurlijk was ik nieuwsgierig. De timing was perfect want ik had dringend auto’s nodig voor onze showroom”- Sven

Garage Sven bestelde 2 wagens waarvan er eentje binnen de week al verkocht is.

Na mijn bestelling werd ik goed geholpen, de auto’s zijn zoals beschreven en tip top in orde. Dank aan Carconnex voor de professionele afhandeling.

 

Meer weten over Garage Sven:
https://www.garagesven.be/